Overig

De prijzen voor de winnaars van de Amateurs, Elite Vrouwen/Vrouwen B en deelnemers Dikke Banden Race.

Voor de deelnemers aan de Dikke Banden Race liggen de 't shirts en de tasjes met verrassingen klaar. Achterop de 't shirts staan de namen zodat iedereen goed aangemoedigd kan worden.

In de molen is net als vorig jaar de inschrijving, kleedruimte wederom in de sporthal en er zijn extra toiletunits geregeld.

De gele auto van Klaas-Jan Pijpker met hemzelf als chauffeur en bijrijder Jelte de Vries behoort al jaren bij het wielercriterium in Noordhorn. En gelukkig kan de auto ook dit jaar weer met een open dak meedoen.

Natuurlijk wil de politie graag weten of alles goed is geregeld en deze agenten komen ook gewoon even genieten van het wielerevenement in Noordhorn.

Familie Blaauw, vaste liefhebbers van het wielercriterium. Daarnaast zijn ze al jaren aanwezig als dranghekbeveiligers bij de Sicke Benninghestede en Jan als fotograaf. Vergeten mogen we hierbij natuurlijk ook niet zijn blogs waarin hij over de wielersport schrijft. Super dat we zulke inwoners in Noordhorn hebben.

Ook al jaren een vaste verkeersregelaar bij het wielercriterium is Ginus van der Velde. Naast verkeersregelaar draagt hij zorg voor het halen en brengen van de dranghekken en helpt hij deze op zijn plaats te zetten.